Menu

Romeo and Juliet Beyond Words: Το trailer της νέας ταινίας με τους κορυφαίους χορευτές του Royal Ballet

Η νέα ταινία Romeo and Juliet: Beyond Words με τους σπουδαίους χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου αποτελεί μια παραγωγή του μπαλέτου Ρωμαίος και Ιουλιέτα σε μουσική Sergei Prokofiev και σε χορογραφία Kenneth MacMillan που μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή όπως η διάσημη ταινία του 1968 με πρωταγωνίστρια την Olivia Hussey. Μια κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μπαλέτου με πρωταγωνιστές τους διακεκριμένους χορευτές του Royal Ballet, Francesca Hayward (juliet), William Bracewell (Romeo), Matthew Ball (Tybalt), Marcelino Sambe (Mercutio), James Hay (Benvolio), Tomas Mock (Paris), Christofer Saunders (Lord Capulet), Kristen McNally (Lady Capulet), Romany Pajdak (Nurse), Bennet Gartside (Friar Laurence) και χορευτές του coprs de ballet του Royal Ballet.

Σε μια μοναδική μεταφορά του αρχικού έργου του Sergei Prokofiev, ο βραβευμένος με το βραβείο Emmy, Michael Nunn και ο William Trevitt, πρώην χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου και ιδρυτές της ομάδας BalletBoyz παρουσιάζουν μια παραγωγή σε σύγχρονη σκηνοθεσία με τη χορογραφία του Sir Kenneth MacMillan. Το Romeo and Juliet: Beyond Words είναι μια ταινία διάρκειας 90 λεπτών με τη μουσική του Prokofiev από την Ορχήστρα της Βασιλικής Όπερας.

Να σημειωθεί ότι η κορυφαία χορεύτρια του Royal Ballet, Francesca Hayward που πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Ιουλιέτας, είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας Cats που κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιανουαρίου 2020.

Η ταινία Romeo and Juliet: Beyond Words έκανε πρεμιέρα μόνο στην Αγγλία στις 16 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε παρακάτω το trailer με τους χορευτές του Royal Ballet

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας: www.romeoandjulietballetfilm.com

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή