Menu

Sergei Polunin - Elena Ilinykh: Ο κορυφαίος χορευτής μπαλέτου και η χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ έγιναν γονείς

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Ελένα Ιλίνιχ και ο κορυφαίος χορευτής μπαλέτου Σεργκέι Πολουνίν πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι έγιναν γονείς. Το αποκάλυψαν μέσα από ανάρτηση τους στο instagram, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους. Το παιδί τους γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020. 

Ο διάσημος χορευτής μπαλέτου, Sergei Polunin δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στις 7 Μαρτίου 2020 μια τρυφερή φωτογραφία και στην ανάρτησή του σημείωσε: "Ένα θαύμα έχει έρθει στη ζωή μας. Αυτό είναι μαγικό! Σ 'αγαπώ!"

Επίσης η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Elena Ilinykh σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σημείωσε: "01/16/20 είναι η ημερομηνία που για μένα έχει γίνει το πιο σημαντικό στη ζωή! Έκτοτε, όλος ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια μας. Είμαστε ευγνώμονες στο σύμπαν για το πραγματικό θαύμα που μας συνέβη! Όλη η ειρήνη, η αγάπη και τα καλά!"

Οι φήμες περί τρυφερού ειδυλλίου ξεκίνησαν να κυκλοφορούν την άνοιξη του 2019, όταν οι δύο χορευτές έφτασαν μαζί στα βραβεία Crocus Fitness στη Ρωσία. Αργότερα το ζευγάρι επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση του στον αέρα της ρώσικης εκπομπής Evening Urgant. Ο Sergei και η Elena αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε παρακάτω τις τρυφερές αναρτήσεις του Sergei Polunin και της Elena Ilinykh στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Πηγή: glamour.ru

επιστροφή στην κορυφή