Menu

Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας: Παρακολουθήστε στο διαδίκτυο το μπαλέτο Jewels

Στο πλαίσιο των έκτακτων προληπτικών μέτρων που εφαρμόζονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης κατά του κορονοϊου, πολλά μεγάλα θέατρα έχουν αναβάλλει τις εκδηλώσεις τους ή πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία κοινού. Η Κρατική Όπερα της Βαυαρίας δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει μέσα από το διαδικτυακό της κανάλι, το μπαλέτο Jewels με το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 (αντί του μπαλέτου Η Λίμνη των Κύκνων που είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες).

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή του διάσημου μπαλέτου σε τρία μέρη σε χορογραφία του George Balanchine και μουσική των συνθετών Gabriel Fauré, Igor Strawinsky, Peter I. Tschaikowsky. Η παράσταση έχει διάρκεια 4 ώρες και 29 λεπτά. Το έργο χωρίζεται σε τρία τμήματα Σμαράγδια, Ρουμπίνια, Διαμάντια. Συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές, σολίστ και corps de ballet του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας και η Βαυαρική Κρατική Ορχήστρα.

Η παράσταση θα μεταδοθεί στις 20:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας (19:30 μ.μ. ώρα Μονάχου, Γερμανία) video on demand στο κανάλι STAATSOPER.TV

Περισσότερες πληροφορίες στο: staatsoper.de 

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή στην επίσημη σελίδα της Bayerisches Staatsballett στο facebook

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή