Menu

Bolshoi Theatre: Εντυπωσιακές παραστάσεις μπαλέτου και όπερας διαθέσιμες στο διαδίκτυο

Το Θέατρο Μπολσόι ξεκινάει από την Παρασκευή 27 Μαρτίου να μεταδίδει μέσω livestream μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις του ρεπερτορίου του. Οι παραστάσεις του ιστορικού Θεάτρου της Μόσχας έχουν ακυρωθεί, όπως και σε πολλά άλλα μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού. Έτσι και το Θέατρο Μπολσόι δίνει τη δυνατότητα στο κοινό, από τις 27 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου, να παρακολουθήσει μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Youtube ορισμένες εντυπωσιακές παραστάσεις όπερας και μπαλέτου συμπεριλαμβανομένων των έργων: Η Λίμνη των Κύκνων, Η Ωραία Κοιμωμένη, The Tsar’s Bride, Marco Spada, Boris Godunov, Ο Καρυοθραύστης. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων

27.03  Swan Lake
28.03  The Sleeping Beauty
01.04  The Tsar’s Bride
04.04  Marco Spada
07.04  Boris Godunov
10.04  The Nutcracker

Οι online μεταδόσεις ξεκινούν στις 18:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας (19:00 μ.μ. ώρα Μόσχας, Ρωσία) και θα είναι διαθέσιμες για 24 ώρες από το τέλος της πρώτης προβολής τους.

Επίσης την Παρασκευή 27 Μαρτίου πριν την έναρξη της μετάδοσης της Λίμνης των Κύκνων, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει από τις 17:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας (18:30 ώρα Μόσχας, Ρωσία) μία συζήτηση 30 λεπτών για την συγκεκριμένη παραγωγή με τους κορυφαίους χορευτές του Θεάτρου Denis Rodkin και Igor Tsvirko.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Θεάτρου Μπολσόι στο Facebook με όλες τις πληροφορίες για τις online μεταδόσεις.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή