Menu

Perm Opera and Ballet Theatre: Η Μπαγιαντέρα με το Μπαλέτο της Όπερας του Πέρμ σε online μετάδοση

Το Μπαλέτο της Όπερας του Περμ στη Ρωσία δίνει τη δυνατότητα στο κοινό από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου το κορυφαίο μπαλέτο Η Μπαγιαντέρα. Στην παράσταση συμμετέχουν οι σπουδαίοι χορευτές του διάσημου θιάσου μπαλέτου της Ρωσίας και είναι διαθέσιμο μέσα από το κανάλι του Perm Opera and Ballet Theatre στο Youtube. 

Η Μπαγιαντέρα είναι ένα μπαλέτο τριών πράξεων και πέντε σκηνών με μουσική του Ludwig Minkus και χορογραφία του Marius Petipa σε παραγωγή των Vladimir Ponomarev και Vakhtang Chabukiani και με χορογραφίες των Konstantin Sergeyev και Nikolai Zubkovsky. Το λιμπρέτο είναι των Marius Petipa και Segei Khudekov. Το μπαλέτο La Bayadere (1877) είναι ένα από τα διασημότερα έργα του ballet master Marius Petipa και σπουδαίο έργο του κλασικού ρεπερτορίου. 

Η παράσταση με το Μπαλέτο της Όπερας του Πέρμ είναι μαγνητοσκοπημένη από 15 Δεκεμβρίου 2018. Συμμετέχουν οι χορευτές Polina Buldakova, Sergei Kreker, Bulgan Rentsendorj, Gabriel Lopes, German Starikov. Μουσική διεύθυνση: Artyom Abashev, Χορογραφία: Alexey Miroshnichenko, Σκηνικά: Alyona Pikalova, Κοστούμια: Tatiana Noginova, Φωτισμοί: Alexey Khoroshev. 

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση για την διαδικτυακή μετάδοση της παράστασης Η Μπαγιαντέρα στην επίσημη σελίδα του Perm Opera and Ballet Theatre στο facebook

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή