Menu

Bolshoi Theatre: Το επιτυχημένο πρόγραμμα των online μεταδόσεων συνεχίζεται με κορυφαίες παραστάσεις

Το Θέατρο Μπολσόι συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα διαδικτυακών μεταδόσεων κορυφαίων παραστάσεων όπερας και μπαλέτου. Έτσι από 15 Απριλίου έως 11 Μαΐου, το κοινό σε όλο τον κόσμο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, μέσα από το κανάλι του Bolshoi Theatre στο Youtube, ορισμένες ακόμα εντυπωσιακές παραστάσεις του Bolshoi Theatre, συμπεριλαμβανομένων των έργων: Ο Κουρσάρος, Σπάρτακος, Συναυλία των καλλιτεχνών της όπερας του Θεάτρου Bolshoi, Ο ήρωας της εποχής μας, The bright stream, Δον Κιχώτης, Sadko.

Οι παραστάσεις θα μεταδίδονται τις ημέρες που έχει προγραμματιστεί η προβολή τους μέσω live streaming στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο για 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων

15.04 Le Corsaire

18.04 Spartacus

21.04 Bolshoi theatre opera soloists concert

25.04 A hero of our time

29.04 Katerina Izmailova

03.05 The bright stream

07.05 Don Quixote

11.05 Sadko

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες 6 παραστάσεις που μεταδόθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος "Bolshoi Online" συγκέντρωσαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια προβολές σε δύο εβδομάδες και τις παρακολούθησαν 3 εκατομμύρια μοναδικοί θεατές από 134 χώρες. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Θεάτρου Μπολσόι στο Facebook με όλες τις πληροφορίες για τις online μεταδόσεις.

Παρακολουθήστε τις παραστάσεις στο: https://www.youtube.com/user/bolshoi

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή