Menu

American Ballet Theatre: Διαδικτυακή σεζόν με παραστάσεις στο πλαίσιο της 80ης επετείου του ABT

Το American Ballet Theatre, o διάσημος θίασος μπαλέτου της Νέας Υόρκης, θα παρουσιάσει μια σεζόν χορού για το κοινό και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο με τίτλο American Ballet Theatre OffStage: A 2020 Virtual Season. Η Metropolitan Opera συνεχίζει τις διαδικτυακές μεταδόσεις κορυφαίων παραστάσεων μεταφέροντας την τέχνη του American Ballet Theatre σε κάθε σπίτι.

Στο πλαίσιο της 80ης επετείου του διάσημου θιάσου μπαλέτου της Αμερικής έχει προγραμματιστεί μια ανοιξιάτικη διαδικτυακή σεζόν χορού με κορυφαίες παραστάσεις, συζητήσεις με καλλιτέχνες, μαθήματα μπαλέτου και άλλες δραστηριότητες που θα παρουσιαστούν μέσω διαδικτύου από 11 Μαΐου έως 4 Ιουλίου 2020. Το πρόγραμμα American Ballet Theatre OffStage θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του American Ballet Theatre (www.abt.org), στο κανάλι του ABT στο Youtube και στους λογαριασμούς του ABT σε facebook, instagram και twitter (@ABTOfficial Instagram, @ABTSchool Instagram, @ABTStudioCo Instagram, ABT Facebook, ABT Twitter).

Το πρόγραμμα διαδικτυακών μεταδόσεων του American Ballet Theatre ξεκινά με την εκδήλωση American Ballet Theatre: Together Tonight που είναι προγραμματισμένη για Τετάρτη 13 Μαΐου στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας (Τρίτη 12 Μαΐου στις 7pm ET) και θα προβληθεί στο κανάλι του ABT στο Youtube. Πρόκειται για μια παράσταση διάρκειας μίας ώρας στην οποία συμμετέχουν οι χορευτές Tony Bennett, Cynthia Erivo και οι χορευτές του ABT καθώς και ξεχωριστούς καλεσμένους στο πλαίσιο της 80ης επετείου του ABT όπως οι Jennifer Garner, Kelly Ripa, Katie Couric, Chita Rivera και Roberto Bolle. 

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του American Ballet Theatre στο facebook.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή