Menu

English National Ballet: Το μπαλέτο Swan Lake σε χορογραφία Derek Deane σε διαδικτυακή προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας παρουσιάζει μέσω διαδικτύου το μπαλέτο Swan Lake σε χορογραφία Derek Deane. Το μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων προβάλλεται online την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην επίσημη σελίδα του English National Ballet στο facebook και στο κανάλι του English National Ballet στο Youtube. 

Η έκδοση του κλασικού μπαλέτου Η Λίμνη των Κύκνων από τον χορογράφο Derek Deane έχει ενθουσιάσει το κοινό παγκοσμίως για πάνω από δύο δεκαετίες, αλλά δεν έχει προβληθεί ποτέ ξανά ολόκληρο στο διαδίκτυο μέχρι τώρα. Με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους χορευτές του English National Ballet, Isaac Hernández στο ρόλο του πρίγκιπα Siegfried και Jurgita Dronina στο διπλό ρόλο της Odette / Odile, αυτή η παραγωγή της Λίμνης των Κύκνων παρουσιάζει όλη τη μαγεία του κλασικού μπαλέτου, από το χορό των κύκνων στον ρομαντισμό μεταξύ του πρίγκιπα Siegfried και της βασίλισσας των κύκνων Odette.

Η παράσταση Swan Lake που προβάλλεται online μαγνητοσκοπήθηκε στο Liverpool Empire το 2018 στο πλαίσιο της ετήσιας φθινοπωρινής περιοδείας του English National Ballet στο Ηνωμένο Βασίλειο και το έργο του Tchaikovsky ερμηνεύεται ζωντανά από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του English National Ballet.

επιστροφή στην κορυφή