Menu

Miami City Ballet: Παρακολουθήστε online το μπαλέτο Firebird μέχρι τις 28 Ιουνίου

Το Miami City Ballet παρουσιάζει μέσω διαδικτύου μια εντυπωσιακή νέα παραγωγή του μπαλέτου Firebird σε μουσική Igor Stravinsky. Η παράσταση είναι μαγνητοσκοπημένη από τον Φεβρουάριο 2020 και θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι του Miaimi City Ballet στο Youtube έως και τις 28 Ιουνίου 2020. 

Το "Πουλί της Φωτιάς", το εμβληματικό ρώσικο μπαλέτο βασισμένο σε ένα παραμύθι με τη μαγευτική μουσική του Igor Stravinsky, είναι ένα έργο που μας μεταφέρει σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με πριγκίπισσες, ιππότες και τέρατα. Το μπαλέτο Firebird των George Balanchine και Jerome Robbins δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ εκτός Νέας Υόρκης από την παγκόσμια πρεμιέρα του το 1949, έως την πρεμιέρα της παραγωγής του Miami City Ballet τον περασμένο Φεβρουάριο στη Νότια Φλόριντα.

Υπόθεση του μπαλέτου

Ο πρίγκιπας Ιβάν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού χάνεται σε ένα μυστικό βασίλειο όπου κατοικεί το Firebird (το Πουλί της Φωτιάς). Βαθιά μέσα στο δάσος συναντά μια πριγκίπισσα και την ερωτεύεται. Όμως ισχυρές δυνάμεις εμποδίζουν τα ρομαντικά όνειρά τους. Η πραγματική αγάπη του Ιβάν είναι εγκλωβισμένη από τον κακό μάγο Kastchei. Για να απελευθερωθεί ο Ιβάν πρέπει να πολεμήσει τον Καστσεϊ και τα μυθικά του τέρατα. H Firebird είναι η μοναδική που έχει τη δύναμη να νικήσει αυτή τη μαγεία. 

Η παραγωγή με τους χορευτές του Miami City Ballet έχει πρωτότυπα κοστούμια και εντυπωσιακές χορογραφίες με τη μουσική του Igor Stravinsky. 

Δείτε παρακάτω το video της παράστασης

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή