Menu

Paris Opera Ballet: Το έργο Play σε χορογραφία Alexander Ekman σε online προβολή

Η Όπερα του Παρισιού παρουσιάζει μέσω διαδικτύου το έργο Play σε χορογραφία Alexander Ekman. Το μπαλέτο θα ξεκινήσει να προβάλλεται online την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 20:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην επίσημη σελίδα του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού στο facebook (Ballet de l'Opéra de Paris) και στην επίσημη ιστοσελίδα της Όπερας του Παρισιού (operadeparis.fr/magazine/play-replay). Το έργο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο έως και 21 Ιουνίου.

"Μου αρέσει να δημιουργώ κόσμους που δεν έχουμε ξαναδεί", αναφέρει χαρακτηριστικά ο χορογράφος του έργου Play, Alexander Ekman. Ο ταλαντούχος χορογράφος με καταγωγή από τη Σουηδία, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού. Σπούδασε στο Βασιλικό Μπαλέτο της Σουηδίας, έχει χορέψει με τα μπαλέτα, Nederlands Dans Theater και Ballet Cullberg πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την χορογραφία. Στα έργα του συνδυάζει το χιούμορ με την θεατρικότητα και τον κλασικό με τον σύγχρονο χορό. Έτσι με το έργο Play μεταφέρει το κοινό σε ένα ονειρικό σκηνικό στη σκηνή του Palais Garnier. 

Μουσική: Mikael Karlsson  
Χορογραφία: Alexander Ekman
Συμμετέχουν οι χορευτές: Stéphane Bullion, Marion Barbeau, Muriel Zusperreguy, François Alu, Vincent Chaillet και Marc Moreau
Σκηνοθεσία: Tommy Pascal

Φωτογραφία από: operadeparis.fr

Δείτε παρακάτω τo video της παράστασης από την επίσημη σελίδα του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού στο facebook

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή