Menu

The Stuttgart Ballet: Το έργο Naiad σε χορογραφία Douglas Lee σε video on demand από 18 έως 21 Ιουνίου

Το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης στη Γερμανία συνεχίζει το πρόγραμμα διαδικτυακών μεταδόσεων παραστάσεων του, με το έργο Naiad σε χορογραφία Douglas Lee. Στο πλαίσιο του προγράμματος  StuttgartBallet@Home, το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης παρουσιάζει το εντυπωσιακό νέο έργο Naiad σε χορογραφία του πρώην χορευτή του Μπαλέτου της Στουτγκάρδης και χορογράφου Douglas Lee από την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 23:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Το έργο θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Μπαλέτου της Στουργκάρδης (stuttgart-ballet.de) και στο επίσημο κανάλι του Das Stuttgarter Ballett στο Youtube.

Το έργο Naiad παρουσιάστηκε σε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο 2020 και μεταφέρει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα βάθη του ωκεανού. Εμπνευσμένο από το ποίημα The Kraken του Άγγλου ποιητή Άλφρεντ Τέννυσον, μια μυστηριώδης νύμφη του νερού και μια ομάδα χορευτών μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο που γοητεύει την ανθρώπινη φαντασία. Το μπαλέτο παρουσιάζεται με μουσική τα έργα Alet Bloom του Joby Talbot και Corallina του Nicolas Sávva.

Πληροφορίες παράστασης

Χορογραφία: Douglas Lee
Μουσική: Nicolas Sávva Corallina (commissioned piece), Joby Talbot Algal Bloom
Σκηνοθεσία: Eva Adler
Κοστούμια: Douglas Lee, Eva Adler
Φωτισμοί: Sakis Birbilis
Παγκόσμια πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου 2020, Stuttgart Ballet

Συμμετέχουν οι χορευτές: Elisa Badenes, Ami Morita, Agnes Su, Diana Ionescu, Sinéad Brodd, Matteo Miccini, Martí Fernández Paixà, Fabio Adorisio, Alessandro Giaquinto, Flemming Puthenpurayil

Σόλο βιολί: Gustavo Surgik
Ορχήστρα του Θεάτρου της Στουτγκάρδης υπό τη μουσική διεύθυνση του James Tuggle

Παρακολουθήστε την παράσταση στο: https://www.stuttgart-ballet.de/

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση για την παράσταση από τον επίσημο λογαριασμό του Stuttgart Ballett στο instagram

επιστροφή στην κορυφή