Menu

Μέλανι Χάμρικ: Μαζί με τον σύντροφό της Μικ Τζάγκερ στις Βερσαλλίες - Βίντεο

Η διάσημη μπαλαρίνα και χορογράφος Μέλανι Χάμρικ συνόδευσε τον σύντροφό της και θρύλο της ροκ, Μικ Τζάγκερ στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν στο παλάτι των Βερσαλλιών, το βράδυ της Τετάρτης (21/9).

Στην «Αίθουσα των Κατόπτρων» έδωσαν το παρών 160 καλεσμένοι για να τιμήσουν τη συμβολή του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας στις σχέσεις Ηνωμένου Βασιλείου - Γαλλίας. Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων ήταν και ο frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ μαζί με την σύντροφό του, Μέλανι Χάμρικ.

Η Μέλανι Χάμρικ υπήρξε μια από τις καλύτερες χορεύτριες στο corps de ballet του American Ballet Theatre για 15 χρόνια. Το 2019 αποφάσισε να αποσυρθεί από τον διάσημο θίασο μπαλέτου για να αφοσιωθεί στον σύντροφό της και θρύλο της ροκ και στο παιδί που έχουν αποκτήσει ακολουθώντας παράλληλα τη δική της επαγγελματική καριέρα.

Η ταλαντούχα μπαλαρίνα γεννήθηκε στο Williamsburg της Βιρτζίνια και σπούδασε στην Ακαδημία Μπαλέτου Kirov. Η σχέση της με τον Μικ Τζάκερ ξεκίνησε το 2014, ενώ το 2016 απέκτησαν ένα γιο, τον Deveraux. Το 2019 παρουσίασε ένα δικό της μπαλέτο με τίτλο “Porte Rouge” με μουσική των Rolling Stones. Το 2023 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της «First Position», με θέμα το χορό. 

επιστροφή στην κορυφή