Menu

Μπαλέτο - 8 λογαριασμοί στο Instagram για τους λάτρεις του Ρώσικου Μπαλέτου

  • Κατηγορία Νέα

Μάθετε όλα τα νέα, θαυμάστε την ομορφιά και το μεγαλείο του Ρώσικου Μπαλέτου στο διαδίκτυο.

Αν είστε λάτρεις του Ρώσικου μπαλέτου τότε υπάρχουν κάποιες σελίδες στο Instagram που πρέπει να γνωρίζετε και μπορείτε να ακολουθήσετε για να μαθαίνετε περισσότερα νέα για τους χορευτές και τους κορυφαίους θιάσους της Ρωσίας.

@bolshoi_theatre: Όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια του Bolshoi Theatre, του κορυφαίου θιάσου μπαλέτου της Μόσχας, η προετοιμασία των χορευτών για τις παραστάσεις, οι εργασίες για τα κοστούμια, η θέα στη σκηνή απο το φως στις αίθουσες ελέγχου καθώς και όσα γίνονται στα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

@mariinsky_ballet: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις παραστάσεις, τις πρόβες των καλλιτεχνών, τα σκηνικά, τα κοστούμια και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια του Mariinsky Ballet, του ιστορικού θιάσου της Αγίας Πετρούπολης.

@dianavishnevaofficial: Η πρίμα μπαλαρίνα Diana Vishneva μοιράζεται φωτογραφίες την καθημερινότητα της, τις πρόβες, τις παραστάσεις των μπαλέτων, τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθώς και στιγμότυπα από τον κόσμο του μπαλέτου με βάση την επικαιρότητα.

@iconfromthebolshoi: Η πρίμα μπαλαρίνα Svetlana Zakharova σε εικόνες από τις παραστάσεις, τις πρόβες, τις τιμητικές διακρίσεις, τις συνεντεύξεις και την καθημερινότητα της ως κορυφαία χορεύτρια.

@balletinsider: Ένα online περιοδικό για το Ρωσικό μπαλέτο με υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο. Όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια κορυφαίων θιάσων της Ρωσίας αποτυπωμένα σε μοναδικές εικόνες και βίντεο.

@ joy.womack: Το 2009 σε ηλικία 15 ετών η Joy Womack έγινε η πρώτη Αμερικανή που εντάχθηκε στο Ρώσικο θίασο μπαλέτου και έλαβε εκπαίδευση χορού στην Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι. Μετά ορισμένα χρόνια το 2013, αποφάσισε να παραμείνει στη Ρωσία και ένα χρόνο αργότερα έγινε κορυφαία χορεύτρια στο Μπαλέτο του Θεάτρου του Κρεμλίνου.

@ marymaryvi: Η καταξιωμένη μπαλαρίνα και Πρώτη Σολίστ του Θέατρου Μπολσόι Maria Vinogradova λάμπει πάνω στη σκηνή και συμμετέχει σε διαφημίσεις και φωτογραφήσεις μόδας.

@ vasiliev.art: Ο διάσημος χορευτής Ivan Vasiliev μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του ως χορευτής τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό.

 

Πηγή πληροφοριών: rbth.com

επιστροφή στην κορυφή