Menu

Η τέχνη της κίνησης σε βίντεο που θα βλέπετε ξανά και ξανά

Δύο καταξιωμένοι χορευτές παρουσιάζουν την τέχνη της κίνησης σε βίντεο που αξίζει να παρακολουθήσετε. Κάθε κίνηση στο μπαλέτο χρειάζεται συστηματική εκπαίδευση και τεχνική αρτιότητα για την εκτέλεση της. Ο κορυφαίος χορευτής Daniil Simkin και η σολίστ Cassandra Trenary, του American Ballet Theatre, δίνουν μια εικόνα της σωστής εκτέλεσης των κινήσεων στο μπαλέτο μέσα από βίντεο της συλλογής “Τέχνη της κίνησης”.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο “The Art of Movement”, το οποίο περιλαμβάνει εικόνες με κορυφαίους χορευτές από το American Ballet Theatre, το New York City Ballet, το Alvin Ailey American Dance Theater, το The Royal Ballet, το Martha Graham Dance Company.

Έτσι στο πλαίσιο του εορτασμού της κυκλοφορίας του βιβλίου κυκλοφόρησε ένα μοναδικό βίντεο με τους χορευτές Daniil Simkin και Cassandra Trenary που αναδεικνύει τις υπέροχες γραμμές της κίνησης τους και την επιδεξιότητα του μπαλέτου.

Παρακολουθώντας το βίντεο σε αργή και συνεχόμενη ροή μπορείτε να διακρίνετε τον τρόπο εκτέλεσης μιας πιρουέτας ή μιας κίνησης στα χέρια ή τα πόδια.

Ένα πραγματικά αξιόλογο βίντεο που θα θέλετε να δείτε ξανά και ξανά.

Δείτε το video

Πηγή: dancemagazine.com

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή