Menu

Jennifer Garner: Η διάσημη ηθοποιός αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο στο μπαλέτο (video)

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει τις χορευτικές ικανότητές της. Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει το μπαλέτο και είναι μεγάλη θαυμάστρια του American Ballet Theatre. Αυτή τη φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ένα video από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο. Η 47χρονη ηθοποιός κινείται με κομψότητα και χάρη σε έναν κυλιόμενο διάδρομο του αεροδρομίου εκτελώντας κάποια βήματα από τη χορογραφία του μπαλέτου Giselle χωρίς να δίνει σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων ταξιδιωτών. Με ενθουσιασμό στην ανάρτησή της σημειώνει ότι έχει δουλέψει την Giselle της. Ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες του American Ballet Theatre στέλνοντας την αγάπη της στην διάσημη μπαλαρίνα Misty Copeland. Επίσης αναφέρεται στους χορευτές Isabella Boylston, Stella Abrera, Skylar Brandt, Hee Seo, Gillian Murphy, Sarah Lane, James Whiteside στέλνοντας τους χαιρετισμούς της σε όλους τους χορευτές του American Ballet Theatre.

Σαφώς, η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι φαν του μπαλέτου και το παρακολουθεί. Σε ότι αφορά το μπαλέτο Giselle που αυτή την περίοδο παρουσιάζεται στο Kennedy Center στην Ουάσινγκτον, η διάσημη μπαλαρίνα Misty Copeland που επρόκειτο να χορέψει τον πρώτο ρόλο δεν θα εμφανιστεί τελικά στη σκηνή λόγω ενός τραυματισμού. Στη θέση της η μπαλαρίνα Skylar Brandt θα κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή χορεύοντας τη Giselle. H Τζένιφερ Γκάρνερ είναι μεγάλη θαυμάστρια του American Ballet Theatre και σχολιάζοντας το video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μεταξύ άλλων αναφέρει: "Έχω δουλέψει τη #Giselle μου. Σωστά Cindy;". Το "Cindy" είναι ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ των κορυφαίων χορευτών James Whiteside και Isabella Boylston.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού, Τζένιφερ Γκάρνερ που εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της κινήσεις στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Με πληροφορίες από: womenshealthmag.com

επιστροφή στην κορυφή