Menu

Ο Καρυοθραύστης με το Μπαλέτο του Teatro Colón σε online προβολή

Το Teatro Colón του Μπουένος Άιρες παρουσιάζει online το κλασικό μπαλέτο "Ο Καρυοθραύστης". Το διάσημο έργο του Tchaikovsky με το Μπαλέτο του Teatro Colón είναι μια παραγωγή της Paloma Herrera, πρώην κορυφαίας χορεύτριας του American Ballet Theatre και σημερινής καλλιτεχνικής διευθύντριας του σπουδαίου θιάσου μπαλέτου του Μπουένος Άιρες, σε χορογραφία Rudolf Nureyev και σε αναβίωση από την χορογράφο Aleth Francillon.

Στην παράσταση συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μπουένος Άιρες υπό τη μουσική διεύθυνση της Luis Gorelik και την παιδική χορωδία του Teatro Colón. Πρωταγωνιστούν οι χορευτές του Teatro Colón, Macarena Giménez και Maximiliano Iglesias.

Το μπαλέτο Ο Κουρσάρος από το Teatro Colón παρουσιάζεται online από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Teatro Colón (facebook, instagram και Youtube), αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του www.teatrocolon.org.ar/en-vivo. Στην παράσταση που προβάλλεται online πρωταγωνιστούν οι χορευτές Nadia Muzyca, Federico Fernández και Jiva Velázquez.

Ο Καρυοθραύστης με το μπαλέτο του Teatro Colón προβάλλεται online την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2020 στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Teatro Colón (facebook, instagram και Youtube), αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του www.teatrocolon.org.ar/en-vivo. 

Δείτε την σχετική ανάρτηση για την online προβολή του μπαλέτου Καρυοθραύστης από την επίσημη σελίδα του Teatro Colón στο instagram.

επιστροφή στην κορυφή