Menu

Το reunion των πρωταγωνιστών της Κεντρικής Σκηνής για την 20η επέτειο της διάσημης ταινίας χορού

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας "Κεντρική Σκηνή" (Center Stage), μίας από τις διασημότερες ταινίες χορού. Έτσι οι πρωταγωνιστές του έργου θα πραγματοποιήσουν ένα ξεχωριστό reunion που θα προβληθεί μέσω social media.

Την εκδήλωση διοργανώνει το American Ballet Theatre και έχει τίτλο "Up Close and Center Stage" και είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 7:30pm ET - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:30 π.μ. ώρα Ελλάδας στο κανάλι του American Ballet Theatre στο Youtube. 

Η ταινία Center Stage μας ταξιδεύει στην Αμερικανική Ακαδημία Μπαλέτου. Η υπόθεση βασίζεται στο πραγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του New York City Ballet στην κορυφαία Σχολή του Αμερικανικού Θεάτρου. Γι' αυτό και έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες χορού. Μεταξύ άλλων στην ταινία πρωταγωνιστούν οι κορυφαίοι χορευτές Ethan Stiefel, Sascha Radetsky και Julie Kent.

Στο πλαίσιο της 20ης επετείου της Κεντρικής Σκηνής, το American Ballet Theatre γιορτάζει με ένα reunion των χορευτών που συμμετείχαν στην ταινία για καλό σκοπό. Η Amanda Schull (Αμάντα Σουλ), ο Ethan Stiefel (Ίθαν Στίφελ) και ο Sascha Radetsky (Σάσα Ραντέτσκι) συναντούν την Zoe Saldana (Ζόε Σαλντάνα) και άλλους ξεχωριστούς καλεσμένους για να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από την Αμερικανική Ακαδημία Μπαλέτου και να συζητήσουν σχετικά με τον αντίκτυπο που είχε η ταινία στον κόσμο του μπαλέτου. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται για την στήριξη του Ταμείου Αντιμετώπισης Κρίσεων του American Ballet Theatre και το κοινό θα μπορεί να κάνει δωρεές μέσω διαδικτύου για την στήριξη των καλλιτεχνών (χορευτών, μουσικών, συνεργείων παραγωγής και προσωπικού του μπαλέτου) που επηρεάστηκαν από την ακύρωση των παραστάσεων λόγω κορονοϊού.

Δείτε παρακάτω το trailer από το κανάλι του ABT στο Youtube, στο οποίο συμμετέχει η κορυφαία χορεύτρια Isabella Boylston χορεύοντας μία από τις πιο διάσημες σκηνές της ταινίας.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή