Menu

Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας: Το μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων σε online προβολή

Η Κρατική Όπερα της Βαυαρίας (Bayerische Staatsoper) και το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας (Bayerisches Staatsballett) αυτά τα Χριστούγεννα παρουσιάζουν online δύο κορυφαίες παραστάσεις. Πρόκειται για το κλασικό μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι και την όπερα Hansel και Gretel με κορυφαίους καλλιτέχνες. Οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες δωρεάν μέσα από την ειδική πλατφόρμα STAATSOPER.TV από 24 έως 26 Δεκεμβρίου 2020 και στη συνέχεια διαθέσιμες για 30 ημέρες ως video on demand επί πληρωμή. 

Στο μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων συμμετέχουν οι χορευτές Ksenia Ryzhkova, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στο Μόναχο ως Odette/Odile, ο Jinhao Zhang στο ρόλο του πρίγκιπα Siegfried, ο Emilio Pavan στο ρόλο του Rothbart. Επίσης χορεύουν οι ταλαντούχοι σολίστ και το corps de ballet του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας. Η Λίμνη των Κύκνων θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στο STAATSOPER.TV από 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας) έως 26 Δεκεμβρίου.

Στην όπερα Hansel and Gretel τραγουδούν οι καλλιτέχνες της Κρατικής Όπερας της Βαυαρίας, Emily Pogorelc (Gretel) και Kevin Conners (Crunchy Witch) καθώς και Tara Erraught (Hansel). Το Χάνσεν και Γκρέτελ  θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο STAATSOPER.TV από 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας) έως 26 Δεκεμβρίου.

Απολαύστε τις γιορτές των Χριστουγέννων μοναδικές παραστάσεις με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της Κρατικής Όπερας της Βαυαρίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο: staatsoper.de

Εικόνες από Bayerisches Staatsballett instagram 

επιστροφή στην κορυφή