Menu

Η Μπαγιαντέρα με το Μπαλέτο του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου σε online προβολή

Το διάσημο μπαλέτο "Η Μπαγιαντέρα" σε χορογραφία Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με το οποίο Η Σκάλα του Μιλάνου εγκαινίασε τη νέα σεζόν χορού 2021/2022, είναι διαθέσιμο για προβολή μέσω διαδικτύου για λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου σε χορογραφία του θρυλικού Ρούντολφ Νουρέγιεφ και σε μουσική Λούντβιχ Μίνκους που παρουσιάζεται σε αναβίωση από τους διάσημους χορογράφους Florence Clerc και Manuel Legris (Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου). 

Η Μπαγιαντέρα από το Θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου με πρωταγωνιστές τους διάσημους χορευτές Nicoletta Manni (Nikiya), Timofej Andrijashenko (Solor), Maria Celeste Losa (Gamzatti) είναι διαθέσιμη στην online πλατφόρμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Ιταλίας, Rai, raiplay.it και μπορείτε να την παρακολουθήσετε με δωρεάν εγγραφή. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για λιγότερο από τρεις ημέρες ακόμη. 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην σχετική ανάρτηση για την παράσταση από τον επίσημο λογαριασμό του Teatro alla Scala στο instagram. 

επιστροφή στην κορυφή