Menu

H Beyoncé γιόρτασε το ντεμπούτο της αδερφής της, Solange στο New York City Ballet

Περήφανη δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé για την μικρότερη αδερφή της Σολάνζ Νόουλς, η οποία πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της ως συνθέτης του φημισμένου New York City Ballet. 

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Beyoncé εξέφρασε την αγάπη της για την αδερφή της δηλώνοντας πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει πετύχει. Πιο συγκεκριμένα, η Beyoncé δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της Σολάνζ Νόουλς και στη λεζάντα της ανάρτησή της σημείωσε: «Αγαπημένη μου αδερφή, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την περηφάνια και τον θαυμασμό που τρέφω για σένα. Είσαι οραματίστρια και μοναδική. Συγχαρητήρια που είσαι η πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα που έγινε συνθέτης του New York City Ballet. Το κομμάτι που συνέθεσες είναι εκπληκτικό. Σε αγαπώ βαθιά».

Τον Αύγουστο 2022, το New York City Ballet ανακοίνωσε ότι η Solange έχει συνθέσει ένα κομμάτι για το έργο «New Reisen», ένα μπαλέτο σε χορογραφία της Gianna Reisen που θα παρουσιαζόταν στο Φθινοπωρινό Γκαλά Μόδας. 

«Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη», σημείωσε χαρακτηριστικά Σολάνζ Νόουλς σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας και μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την αδερφή της Beyoncé και την μητέρα τους Tina Knowles (Τίνα Νόουλς). 

Η Solange Knowles γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ. Σπούδασε χορό και θέατρο. Άρχισε να γράφει τραγούδια σε ηλικία εννέα ετών. Για πολλά χρόνια συνεργαζόταν με το συγκρότημα Destiny's Child, μέλος του οποίου ήταν η διάσημη αδερφή της, Beyoncé. Σε ηλικία 16 ετών, η Knowles κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ Solo Star(2002). Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες Johnson Family Vacation (2004) και Bring It On: All or Nothing (2006). Το 2018 έλαβε το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς από το Ίδρυμα Χάρβαρντ. Εκτός από τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η Solange Knowles έχει εργαστεί και ως performer. 

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Beyoncé και της αδερφής της Solange Knowles στο Instagram.

Με πληροφορίες από: latimes.com

Φωτογραφίες από Instagram @solangeknowles @beyonce

επιστροφή στην κορυφή