Menu

New York City Ballet Fashion Gala: Οι celebrities γιόρτασαν πέντε χρόνια Μπαλέτο και Μόδα

  • Κατηγορία Νέα

Η νέα σεζόν μπαλέτου του New York City Ballet ξεκίνησε επίσημα με ένα λαμπερό γκαλά. Διάσημοι stars όπως η Sarah Jessica Parker, η Diane Kruger και πολλοί ακόμη επώνυμοι γιόρτασαν στις 20 Σεπτεμβρίου πέντε χρόνια Μπαλέτο και Μόδα στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν σε πρεμιέρα τα μπαλέτα του βασικού χορογράφου και σολίστ του NYCB Justin Peck, της κορυφαίας χορεύτριας του NYCB Lauren Lovette, του μέλους του corps de ballet Peter Walker και της διεθνούς φήμης χορογράφου Annabelle Lopez Ochoa. Οι Lovette, Walker και Ochoa παρουσιάσαν σε πρεμιέρα τη δουλεία τους με το διάσημο θίασο στην βραδιά που σηματοδότησε την έναρξη της νέας σεζόν χορού.

Η διάσημη ηθοποιός Sarah Jessica Parker ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του NYCB, ξεκίνησε από το 2012 μια γιορτή γκαλά μόδας στην έναρξη της Φινοπωρινής Σεζόν του Μπαλέτου. Έτσι από τότε καθιερώθηκε και κάθε χρόνο διάσημοι σχεδιαστές συνεργάζονται με χορευτές σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη Μπαλέτου και Μόδας. Πολλά κοστούμια για έργα χορού έχουν σχεδιαστεί από μεγάλα ονόματα όπως: Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen, Prabal Gurung, Carolina Herrera, Mary Katrantzou, Humberto Leon, Hanako Maeda, Zuhair Murad, Olivier Theyskens, Iris van Herpen και άλλοι. 

Τόσο οι χορευτές όσο και οι λαμπεροί καλεσμένοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους και τις στιλιστικές τους επιλογές.

Πηγές: vogue.com, ibtimes.com

επιστροφή στην κορυφή