Menu

Οι μπαλαρίνες του Μπολσόι που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη μαγεία του Μουντιάλ

  • Κατηγορία Νέα

Μια φωτογραφία με έξι μπαλαρίνες του Μπαλέτου Μπολσόι που παρακολουθούν από το κινητό τους την εξέλιξη του αγώνα θρίλερ μεταξύ Ρωσίας και Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Ρωσία κατάφερε να κερδίσει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή 1-7-2018. Η χώρα ήταν αρκετά χαρούμενη. Η μπαλαρίνα του Μπαλέτου Μπολσόι, Bruna Gaglianone (Μπρούνα Γκαγκλιανόνε) δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στο facebook και το instagram (@gaglianonebruna) εικόνες και βίντεο με τις συναδέλφους της μπαλαρίνες να παρακολουθούν τον μεγάλο αγώνα που κάνουν το γύρο του κόσμου εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό.

Η Gaglianone είναι μια από τις χορεύτριες του διάσημου Bolshoi Ballet που δημοσίευσε εικόνες με άλλες μπαλαρίνες που χόρευαν μαζί εκείνη την ημέρα και συνεχάρη τη ρώσικη ομάδα για την επιτυχία της. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε δείχνουν τις μπαλαρίνες να παρακολουθούν το παιχνίδι αλλά και τις αντιδράσεις τους μετά την απροσδόκητη νίκη της Ρωσίας.

Η Gaglianone, η οποία κατάγεται από τη Βραζιλία, δήλωσε ότι είναι με το μέρος της Βραζιλίας στο παιχνίδι της Δευτέρας 2-7-2018 εναντίον του Μεξικού.

Εικόνα: Bruna Gaglianone / Facebook

Μια παρέα έξι χορευτριών που φορούν εντυπωσιακά φορέματα κάθονται στο πάτωμα και παρακολουθούν με αγωνία από τη μικρή οθόνη ενός κινητού το ποδοσφαιρικό θρίλερ μεταξύ Ρωσίας και Ισπανίας.

Η εικόνα κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από την μπαλαρίνα Varia Bortsova, πρώην χορεύτρια του Μπαλέτου της Μόσχας και οι χρήστες των social media την αγάπησαν.

H Varia Bortsova πρόσθεσε ότι δεν ήταν περίεργη η συνύπαρξη του ποδοσφαίρου και του μπαλέτου καθώς "Η ζωή ενός χορευτή ξεδιπλώνεται στα παρασκήνια, όπου το ποδόσφαιρο συνδυάζεται αρμονικά," εξήγησε.  

Η Bruna Gaglianone αναφέρει στη δημοσίευση της ότι στο τέλος της παράστασης «Ραϊμόντα», ενός ρωσικού έργου του 1898, οι έξι μπαλαρίνες πανηγύρισαν για τη νίκη της Ρωσίας στο μουντιάλ, ενώ αποκάλυψε ότι εύχεται να κερδίσει η Βραζιλία στο παιχνίδι με το Μεξικό, όπως και έγινε τελικά.

Πηγές: buzzfeed.com, sputniknews.gr

επιστροφή στην κορυφή