Menu

Η μπαλαρίνα Melanie Hamrick χορογραφεί ένα μπαλέτο σε μουσική Rolling Stones

Η Μέλανι Χάμρικ, χορεύτρια του American Ballet Theatre και σύντροφος του θρύλου της ροκ Μικ Τζάγκερ, έχει λάβει άδεια από τον διάσημο θίασο μπαλέτου μέχρι την άνοιξη για έναν ξεχωριστό λόγο: για να δημιουργήσει το δικό της μπαλέτο. Το έργο της θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα το Μάρτιο του 2019 σε μουσική επιμέλεια του ίδιου του Μικ Τζάγκερ.

O θρυλικός frontman των Rolling Stones και η νεαρή μπαλαρίνα είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα γιο δύο ετών, τον Ντεβ. Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων της με το American Ballet Theatre, η Μέλανι Χάμρικ είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Σε ανάρτησή της στο instagram, η γνωστή μπαλαρίνα σημείωσε ότι το έργο, που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα το Μάρτιο στο Φεστιβάλ του Θεάτρου Mariinksy για Νέους Χορογράφους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και τον Απρίλιο στο Youth America Grand Prix στο Lincoln Center.

Πριν από λίγες ημέρες η Μέλανι Χάμρικ αναφερόμενη στο νέο της έργο έγραψε σε ανάρτησή της στο instagram: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ανακοινώσω ότι πρόκειται να χορογραφήσω ένα καινούργιο μπαλέτο σε μουσική Rolling Stones. Η μουσική επιμέλεια θα είναι από τον @mickjagger. Το YAGP ανέθεσε το συναρπαστικό αυτό έργα και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Ny Gala στο Lincoln Center τον Απρίλιο. Το μπαλέτο θα παρουσιαστεί επίσης σε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Mariinsky Νέας Χορογραφίας. Λόγω αυτής της απίστευτης ευκαιρίας θα πάρω προσωρινή άδεια από το American Ballet Theatre. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με όλους!”

Σε ότι αφορά τα τραγούδια που θα επιλέξει ο Μικ Τζάγκερ για το μπαλέτο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η χορογραφία θα βασίζεται στα κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία "You Can't Always Get What You Want", "Paint It Black" και "She's a Rainbow. Μάλιστα το περασμένο φθινόπωρο η Χάμρικ άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Μικ Τζάκερ όταν δημοσίευσε ένα video με τον γιο της να χορεύει στους ρυθμούς του “Let's Spend the Night Together”.

Πηγή: pointemagazine.com

επιστροφή στην κορυφή