Menu

Α΄ Χορεύτρια της ΕΛΣ εντυπωσίασε σε Διεθνές Γκαλά Μπαλέτου με χορευτές από όλο τον κόσμο

Η Α' Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελεάνα Ανδρεούδη συμμετείχε στο Διεθνές Γκαλά Μπαλέτου για τα 100 χρόνια της Εθνικής Όπερας της Σλοβενίας με πολλούς άλλους διάσημους χορευτές από όλο τον κόσμο. Η ταλαντούχα Ελληνίδα μπαλαρίνα στο πλαίσιο του Γκαλά μεταξύ άλλων παρουσίασε το έργο Adagietto του διάσημου χορογράφου Ρενάτο Τζανέλα.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, η Ελεάνα Ανδρεούδη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ορισμένα στιγμιότυπα από τις πρόβες και το εντυπωσιακό Γκαλά Μπαλέτου στο οποίο συμμετείχαν πολλά αστέρια του μπαλέτου. Σε μια από τις αναρτήσεις της σημείωσε: “Το ποσό ευτυχισμένη νιώθω ίσως να μη μπορώ να το μετρήσω με νούμερα... Για παράδειγμα αν το 1 ήταν το λιγότερο και το 10 το περισσότερο θα έλεγα κάτι παραπάνω! Ευλογημένη και ευτυχισμένη που συμμετείχα σε ένα διεθνές  γκαλά για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Εθνικής Όπερας της Σλοβενίας με μερικούς από τους καλύτερους χορευτές των μεγαλύτερων θεάτρων του κόσμου και χόρεψα με έναν φανταστικό παρτενέρ δύο τόσο μοναδικά και γεμάτα συναίσθημα κομμάτια! Τόσα ταλέντα τριγύρω. Και αυτό που δεν ήξερα μέχρι πρότινος είναι πως εμείς θα κλείναμε το 4ωρο Gala με το Adagietto του Ρενάτο Τζανέλα. Τόση συγκίνηση, τόση χαρά και τόσος θαυμασμός!! Η πιο ωραία ενέργεια που έχω νιώσει ποτέ σε παράσταση!! Στα επόμενα λοιπόν...”.

Η Ελεάνα Ανδρεούδη γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε με τριετή υποτροφία στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Νίκη Κονταξάκη (δίπλωμα καθηγήτριας χορού με άριστα). Συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στην Ακαδημία  Μπαλέτου του Ιδρύματος Χάιντς Μποσλ Μονάχου, ενώ παράλληλα είχε προσκλήσεις από την Αμερικανική Ακαδημία Χορού, την Κρατική Σχολή Χορού της Όπερας της  Βιέννης και την Ανώτερη Σχολή Χορού των Καννών Ροζέλλα Χάιταουερ. Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 11η Eurovision Νέων Χορευτών (2005) στη Βαρσοβία και κατατάχθηκε στους δέκα καλύτερους νεαρούς χορευτές της Ευρώπης. Έχει λάβει διεθνή πρώτα βραβεία σε Grand Prix και τιμητικές διακρίσεις. Το 2012 έγινε μέλος του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, το 2014 Κορυφαία, το 2015 Σολίστ και το 2017 Α΄ Χορεύτρια. Το καλοκαίρι του 2018 χόρεψε για πρώτη φορά ως Α΄ Χορεύτρια στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αρένας της Βερόνας στην όπερα Αΐντα σε σκηνοθεσία Φράνκο Τζεφιρέλλι και χορογραφία Βλαντίμιρ Βασίλιεφ.

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελεάνα Ανδρεούδη στο instagram:

Πολυμέσα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What a wonderful night was that!!!❤️✨ #Repost @guilhermegameiro89 • • • • • A big thank you to @petar_dorcevski for this beautiful experience at the International ballet gala in Ljubljana! Always such a pleasure to dance with my wife and share these special memories ❤️ • • • #internationalballetgala #ljubljana #slovenia #worldballetstars #balletgala #balletdancer #principaldancers #balletstars #guestprincipals #principalcouple #leomujic #valentinaturcu #pasdedeux #modernballet #ballet #ballerina #balletworld #dancer #dance #photooftheday #bestoftheday #artist #art #artistic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELEANA ANDREOUDI (@eleanaandreoudi) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πόσο ευτυχισμένη νιώθω ίσως να μη μπορώ να το μετρήσω με νουμερα... Για παράδειγμα αν το 1 ήταν το λιγότερο και το 10 το περισσότερο θα έλεγα κάτι παραπάνω! Ευλογημένη και ευτυχισμένη που συμμετείχα σε ένα διεθνές γκαλά για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Εθνικής Όπερας της Σλοβενίας με μερικούς από τους καλύτερους χορευτές των μεγαλύτερων θεάτρων του κόσμου και χόρεψα με έναν φανταστικό παρτενέρ δύο τόσο μοναδικά και γεμάτα συναίσθημα κομμάτια!✨✨ Τόσα ταλέντα τριγύρω ❤️❤️Και αυτό που δεν ήξερα μέχρι πρότινος είναι πως εμείς θα κλειναμε το 4ωρο Gala με το Adagietto του Ρενάτο Τζανέλα ????✨Τόση συγκίνηση, τόση χαρά και τόσος θαυμασμός!! Η πιο ωραία ενέργεια που έχω νιώσει ποτέ σε παραστάση!! Στα επόμενα λοιπόν... ???? Υ. Γ. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους για τις ευχές που μου στείλατε ❤️❤️ Δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω, αλλά θα το κάνω σύντομα και θα απαντήσω σε όλους❤️ * * * * #happy #balletworld #ballet #gala #photooftheday #art #artist #artistic #life #lovemyjob #ballerina #dance #dancer #happypeople #aboutlastnight #bestoftheday #worldofdance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELEANA ANDREOUDI (@eleanaandreoudi) στις

επιστροφή στην κορυφή