Menu

Διεθνές Gala Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

  • Κατηγορία Νέα

Μια παράσταση Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού, των διακριθέντων χορευτών από όλο τον κόσμο, του IDCH (International Dance Competition Hellas).

Στα 19 χρόνια ύπαρξης του, το IDCH έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα του, έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για χορευτές σε όλο τον κόσμο.

Ιδρύτρια  αυτού του σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος για το Κλασσικό Μπαλέτο και τον Σύγχρονο χορό, είναι η γνωστή για τις διεθνείς δραστηριότητες της,  χορεύτρια και χορογράφος Κατερίνα Παυλάκη.

Η παράσταση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019.

Λίγα λόγια για το International Dance Competition Hellas

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός χορού διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2001 και πλέον έχει γίνει θεσμός. Ιδρυτής, διοργανωτής και διευθυντής του σημαντικού αυτού γεγονότος χορού είναι η χορεύτρια, χορογράφος και καθηγήτρια χορού, Κατερίνα Παυλάκη. Το μεγάλο επίτευγμα του διαγωνισμού είναι ότι κάθε χρόνο αυξάνει το ενδιαφέρον για συμμετοχή με χορευτές από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ενοποίηση επαγγελματιών και ερασιτεχνών χορευτών από όλο τον κόσμο, μέσω ενός διαγωνισμού ταλέντων και τεχνικής, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Βασικός στόχος του είναι να προσφέρει στους χορευτές την καλύτερη δυνατή ανταμοιβή και αναγνώριση προσφέροντας βραβεία και υποτροφίες στους διακεκριμένους χορευτές ως κίνητρο για την προώθηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.

Πληροφορίες παράστασης

Διεθνές Gala Κλασσικού Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 

«ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Ώρα έναρξης: 20:00 (ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη)

Υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Γενική Είσοδος € 6

Περισσότερες πληροφορίες στα: theatron254.grindancecom.webs.com

επιστροφή στην κορυφή