Menu

Μέλανι Χάμρικ: Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ αποχαιρετά το American Ballet Theatre

Η Melanie Hamrick υπήρξε μια από τις καλύτερες χορεύτριες στο corps de ballet του American Ballet Theatre τα τελευταία 15 χρόνια (για την ακρίβεια 16 αν υπολογιστεί και ο χρόνος που πέρασε στο Studio Company, όπως η ίδια επισημαίνει). Η τεχνική αρτιότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα της απόδοσης κάθε κίνησης, την κάνουν να ξεχωρίζει όταν χορεύει ένα συγκεκριμένο ρόλο ή ανάμεσα σε μια ομάδα κύκνων στη σκηνή. Η διάσημη μπαλαρίνα και σύντροφος του θρύλου της ροκ, Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να αποχωρήσει από το διάσημο θίασο μπαλέτου και να ακολουθήσει νέα επαγγελματικά βήματα. “Είμαι πάντα ήρεμη καλλιτέχνης, αλλά αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν είμαι αρκετά νευρική. Θέλω να απολαύσω κάθε στιγμή. Αυτή η εβδομάδα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη για εμένα γιατί θα χάσω τους φίλους μου”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή μπαλαρίνα μιλώντας για την απόφασή της συμπληρώνοντας ότι “είναι ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της”.

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Μέλανι Χάμρικ θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον σύντροφό της, τον frontman των Rolling Stones, Mick Jagger και τον μικρό γιο τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθεί εντελώς από το χορό. Μετά το χορευτικό της ντεμπούτο πριν λίγους μήνες με το έργο Porte Rouge σε μουσική Rolling Stones, πλέον θέλει να δημιουργήσει και άλλα νέα δικά της έργα. Το έργο Porte Rouge παρουσιάστηκε σε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στο Δημιουργικό Εργαστήρι Νέων Χορογράφων του Θεάτρου Μαριίνσκι στη Ρωσία και αργότερα στο Youth America Grand Prix's Stars of Today Meet the Stars of Tomorrow Gala στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη. “Απόλαυσα αυτή τη διαδικασία και ανυπομονώ να εργαστώ για νέες χορογραφίες και για την ανάπτυξη νέων ιδεών”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ταλαντούχα μπαλαρίνα.

Τον περασμένο Ιούλιο σε μία από τις αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέφερε ότι κλείνει ο κύκλος της συνεργασίας της με το American Ballet Theatre ευχαριστώντας όλους τους φίλους και συναδέλφους της και τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει που συνεργάστηκε με το διάσημο θίασο. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της έγραψε: “Το να πετώ, να κάθομαι ή να στέκομαι σε αυτή την απίστευτη σκηνή τα τελευταία 16 χρόνια ήταν τιμή. Ακόμη μία σεζόν στη Μητροπολιτική Όπερα με το American Ballet Theatre ήταν τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ όλους τους καταπληκτικούς φίλους και τους συναδέλφους μου και ειδικά το coprs de ballet. Εσείς είστε το σώμα και η ψυχή και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέρος της και έχω συνεργαστεί μαζί σας. Θα αποσύρω από το ΑΒΤ μετά την φθινοπωρινή σεζόν.Έτσι μην με αφήνετε ακόμα @abtofficial @metopera”.

Πριν από μία εβδομάδα, η Μέλανι Χάμρικ δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις παραστάσεις πριν από την αποχώρησή της από το American Ballet Theatre, όπου χόρεψε στο μπαλέτο Apollo σε χορογραφία George Balanchine σημειώνοντας πως είναι ενθουσιασμένη που χορεύει στο συγκεκριμένο έργο στο Lincoln Center με το American Ballet Theatre.

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις αναρτήσεις της Μέλανι Χάμρικ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πηγή: pointemagazine.com

 

επιστροφή στην κορυφή