Menu

Οι διάσημοι αστέρες που ίσως δεν γνωρίζατε ότι έχουν σπουδάσει χορό

  • Κατηγορία Νέα

Σίγουρα απολαμβάνετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας αστέρια στη μεγάλη οθόνη, όμως γνωρίζατε ότι πολλοί από αυτούς έχουν σπουδάσει και χορό; Παρακάτω θα δούμε κάποιους διάσημους celebrities που έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό. 

Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana)

Ίσως να θυμάστε το ρόλο της στην ταινία Κεντρική Σκηνή. Η ηθοποιός ξεκίνησε ως χορεύτρια μπαλέτου και στη συνέχεια έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της σε ταινίες όπως Φύλακες του Γαλαξία, Avatar και Star Trek. 

Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman)

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο από ταινίες όπως το Closer (Εξ' επαφής) και Jackie. Το Black Swan του 2010 δεν αποτέλεσε την πρώτη της ενασχόληση με το χορό. Η Πόρτμαν στην πραγματικότητα εκπαιδεύτηκε πολλά χρόνια στο μπαλέτο και στο σύγχρονο χορό στο American Dance Workshop.

Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell)

Πριν γίνει διάσημο top model, η Naomi Campbell σχεδίαζε να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, που ήταν χορεύτρια σύγχρονου χορού. Η Κάμπελ σπούδασε χορό από την ηλικία των 3 ετών και παρακολούθησε μαθήματα στην Ακαδημία Θεάτρου Italia Conti, όπου επικεντρώθηκε κυρίως στο μπαλέτο.

Σάρα Τζέσικα Παρκέρ (Sarah Jessica Parker)

Η Σάρα Τζέσικα Παρκέρ εκπαιδεύτηκε ως τραγουδίστρια και χορεύτρια μπαλέτου καθώς μεγάλωνε, κάνοντας το ντεμπούτο της στο Broadway στην αναβίωση του The Innocents το 1976 . Επίσης πρωταγωνίστησε στα έργα Annie και The Heidi Chronicles στο Broadway. Πλέον είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης.

Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner)

Η διάσημη ηθοποιός Jennifer Garner δεν φοβήθηκε ποτέ να δείξει την αγάπη της για τον χορό δεδομένου ότι σπούδασε μπαλέτο για πάνω από μια δεκαετία.

Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron)

Το πανέμορφο αστέρι με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου στη Σχολή Μπαλέτου Joffrey στη Νέα Υόρκη πριν από έναν τραυματισμό στο γόνατο που εμπόδισε την καριέρα της στο χορό. 

Ντιάνε Κρούγκερ (Diane Kruger)

Η διάσημη ηθοποιός, που εμφανίστηκε στις ταινίες Τροία και Inglourious Bastards, παρακολούθησε για πρώτη φορά μαθήματα μπαλέτου στην περίφημη Royal Ballet School στο Λονδίνο. Όμως ένας τραυματισμός σταμάτησε την καριέρα της στο μπαλέτο. 

Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz)

Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο Penelope Cruz σπούδασε μπαλέτο και θέατρο για εννέα χρόνια στο Εθνικό Ωδείο της Ισπανίας. Έχει πει ότι η χορευτική της εκπαίδευση είχε βαθύ αντίκτυπο στην τρέχουσα ζωή της.

Πηγή: dancespirit.comdancemagazine.com.au

επιστροφή στην κορυφή