Menu

Tulsa Ballet: Ένα μπαλέτο για τον Tchaikovsky από τον θίασο μπαλέτου της Αμερικής σε διαδικτυακή μετάδοση

To Tulsa Ballet, ο διακεκριμένος θίασος μπαλέτου της Αμερικής με έδρα την Οκλαχόμα, παρουσιάζει σε online μετάδοση ένα μπαλέτο για τον κορυφαίο Ρώσο συνθέτη P.I.Tchaikovsky. Το μπαλέτο Tchaikovsky: The Man Behind the Music θα προβληθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στις 3:00 π.μ. και στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο κανάλι του Tulsa Ballet στο Youtube. Το συγκεκριμένο έργο σε χορογραφία Ma Cong, παρουσιάζει την ιστορία του Tchaikovsky που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα αριστουργηματικά έργα του. Επίσης στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης θα πραγματοποιηθεί live chat με τον χορογράφο Ma Cong και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θιάσου Marcello Angelini.

Ενώ ο Tchaikovsky γνώρισε την επαγγελματική επιτυχία, οι κοινωνικοί περιορισμοί της ζωής του 19ου αιώνα στη Ρωσία, δημιουργούσαν μια διαρκή εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της ιδιωτικής του ζωής και της εικόνας που έπρεπε να έχει στην κοινωνία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο μπαλέτο με την Συμφωνική Ορχήστρα της Tulsa δωρεάν στο κανάλι του θιάσου μπαλέτου στο Youtube. 

Δείτε παρακάτω ένα video για την παράσταση

Με πληροφορίες από: tulsaballet.org

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή