Menu

Stuttgart Ballet: Έργα νέων χορογράφων με το Μπαλέτο της Στουτγάρδης σε video on demand

Το Μπαλέτο της Στουτγάρδης πρόσφατα ξεκίνησε το πρόγραμμα Stuttgart Ballet@Home προβάλλοντας μια σειρά από video των παραστάσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα του και στο κανάλι του στο Youtube. Από 1 έως 7 Απριλίου παρουσιάζει τα έργα τριών νέων χορογράφων με τίτλο CREATIONS I-III, τα οποία είχαν παρουσιαστεί σε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο. Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν τα έργα Impuls του Roman Novitzky, Lamento του Andreas Heise Novitzky και Calma Apparente του Fabio Adorisio. 

Από την ίδρυσή του το 1961, το Μπαλέτο της Στουτγάρδης έχει αποδειχθεί ότι είναι φυτώριο προετοιμασίας για τους χορογράφους. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χορευτές από διαφορετικές βαθμίδες να αναδεικνύεται το ταλέντο τους στο Μπαλέτο της Στουτγάρδης. Διάσημοι χορογράφοι έχουν συνεργαστεί με το Μπαλέτο της Στουτγάρδης όπως οι John Neumeier, Jiri Kylián, William Forsythe, Christian Spuck και Demis Volpi. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σύγχρονα έργα από 1-7 Απριλίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Stuttgart Ballet και στο κανάλι του στο Youtube.

Δείτε παρακάτω ένα από τα τρία video

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.stuttgart-ballet.de/

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή