Menu

Sadler's Wells: Μια παράσταση με την κορυφαία χορεύτρια Natalia Osipova σε διαδικτυακή μετάδοση

Μια ξεχωριστή παράσταση με την πρίμα μπαλαρίνα Natalia Osipova παρουσιάζει μέσω social media το Θέατρο Sadler's Wells στο Λονδίνο. Στο πλαίσιο του προγράμματος Digital Stage του Θεάτρου Sadler's Wells, από την Παρασκευή 24 Απριλίου προβάλλεται μια παράσταση με τρεις χορογραφίες και πρωταγωνίστρια την διάσημη πρίμα μπαλαρίνα Natalia Osipova. Η Natalia Osipova μια από τις σπουδαιότερες χορεύτριες της γενιάς της παρουσιάζει τρία χορευτικά έργα που ξεδιπλώνουν το μοναδικό ταλέντο της, την εκφραστικότητά της και την τεχνική αρτιότητά της τόσο στον κλασικό όσο και στον σύγχρονο χορό.

H παράσταση "An evening with Natalia Osipova" περιλαμβάνει τα έργο Valse Triste σε χορογραφία Alexei Ratmansky στο οποίο χορεύει η Natalia Osipova μαζί με τον κορυφαίο χορευτή του American Ballet Theatre και νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Μπαλέτου της Αυστραλίας, David Hallberg. Επίσης ακολουθεί το Qutb, ένα εντυπωσιακό έργο του καλλιτέχνη του Sadler's Wells, Sidi Larbi Cherkaoui, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2016 και χορεύει η Natalia Osipova μαζί με τους διάσημους χορευτές Jason Kittelberger και James O'Hara. Στη συνέχεια το έργο Ave Maria είναι ένα όμορφο συναισθηματικό σόλο σε χορογραφία της Yuka Oishi.

Η παράσταση με την κορυφαία Natalia Osipova θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 21:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην επίσημη σελίδα του Sadler's Wells στο Facebook και θα είναι διαθέσιμη για 7 ημέρες στη σελίδα του Sadler's Wells στο Facebook και στο κανάλι του Sadler's Wells στο Youtube.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του Sadler's Wells στο instagram.

επιστροφή στην κορυφή