Menu

Εθνική Λυρική Σκηνή: Το Μπαλέτο της ΕΛΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού με ζωντανές μεταδόσεις

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής γιορτάζει την Τετάρτη 29 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, με live μεταδόσεις μέσω social media. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να παρακολουθήσετε live επαγγελματικά μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού με τους κορυφαίους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και την νέα χορογραφία του διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνου Ρήγου “insideoutSolo". Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μεταδόσεις στον επίσημο λογαριασμό του Μπαλέτου της ΕΛΣ στο instagram (@greek_national_opera_ballet) στο instagram και στην επίσημη σελίδα του Μπαλέτου της ΕΛΣ (https://www.facebook.com/GNOballet/).

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων

14:00 η Ευριδίκη Ισαακίδου (Α χορεύτρια του Μπαλέτου της ΕΛΣ) και η πιανίστα Έριδα Μουστίδη- Μελογιαννίδη σε ζωντανή μετάδοση, σας καλούν σε ένα επαγγελματικό μάθημα Μπαλέτου.

15:00 η Μαρία Κουσουνή (Ά χορεύτρια του Μπαλέτου της ΕΛΣ) σε ζωντανή μετάδοση, σας καλεί όλους να μάθετε την νέα χορογραφία του διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνου Ρήγου “insideoutSolo" σε μουσική Wolfgang Amadeus Mozart - K.397, Fantasia in D minor. Μαζί της η πιανίστα της ΕΛΣ Έριδα Μουστίδη- Μελογιαννίδη.

16:00 ο Γιάννης Μίχος (βοηθός χορογράφου στο Μπαλέτου της ΕΛΣ) σε ζωντανή μετάδοση, σας καλεί σε ένα μάθημα σύγχρονου Χορού.

17:00 ο Βαγγέλης Μπίκος (Ά χορευτής του Μπαλέτου της ΕΛΣ) & ο πιανίστας Αναστάσης Χαμηλάκης σε ζωντανή μετάδοση, σας καλούν σε ένα επαγγελματικό μάθημα Μπαλέτου.

Συνδεθείτε στα social media του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού με ζωντανές μεταδόσεις μαθημάτων κλασικού και σύγχρονου χορού.

Δείτε παρακάτω ένα από τα video από τη σελίδα του Μπαλέτου της ΕΛΣ στο facebook.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή