Menu

Bolshoi Ballet: Το μπαλέτο The bright stream σε online μετάδοση στις 3 Μαΐου

  • Κατηγορία Νέα

Το Θέατρο Μπολσόι συνεχίζει να μεταδίδει μέσω livestreaming μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις του ρεπερτορίου του. Το διάσημο Θέατρο της Μόσχας δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Youtube ορισμένες εντυπωσιακές παραστάσεις όπερας και μπαλέτου συμπεριλαμβανομένων των έργων: Ο Κουρσάρος, Σπάρτακος, Συναυλία των καλλιτεχνών της όπερας του Θεάτρου Bolshoi, Ένας ήρωας της εποχής μας, The bright stream, Δον Κιχώτης, Sadko.

Την Κυριακή 3 Μαΐου το πρόγραμμα των διαδικτυακών μεταδόσεων του Θεάτρου Μπολσόι περιλαμβάνει το μπαλέτο "The bright stream" σε μουσική Dmitry Shostakovich, σε χορογραφία Alexei Ratmansky και λιμπρέτο Adrian Piotrovsky και Fyodor Lopukhov. Στην παράσταση συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές Svetlana Lunkina, Maria Alexandrova, Ruslan Skvortsov, Denis Savin, Mikhail Lobukhin, οι σολίστ και το corps de ballet του Bolshoi Ballet. 

Το μπαλέτο The bright stream time θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Κυριακή 3 Μαΐου στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο κανάλι του Bolshoi Theatre στο Youtube και θα είναι διαθέσιμο για 24 ώρες μετά το τέλος της πρώτης προβολής του.

Φωτογραφία: bolshoi.ru

επιστροφή στην κορυφή