Menu

New York City Ballet: Τα μπαλέτα Ballo della Regina και After the Rain Pas de Deux σε online προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το μπαλέτο της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει μια ψηφιακή εαρινή σεζόν από τις 21 Απριλίου, στο πλαίσιο της οποίας προβάλλει εντυπωσιακές παραστάσεις του ρεπερτορίου του. Η διαδικτυακή σεζόν συνεχίζεται για έξι εβδομάδες, με προβολές παραστάσεων μπαλέτου κάθε Τρίτη και Παρασκευή το βράδυ στις 8 pm ET (κάθε Τετάρτη και Σάββατο αντίστοιχα στις 3 π.μ. ώρα Ελλάδας), έως τις 29 Μαΐου. Κάθε παράσταση θα είναι διαθέσιμη για 72 ώρες στο επίσημο κανάλι του New York City Ballet στο Youtube, στην επίσημη σελίδα του New York City Ballet στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα του https://www.nycballet.com/.

Από το Σάββατο 2 Μαΐου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδας ξεκίνησαν να προβάλλονται τα μπαλέτα Ballo della Regina και After the Rain Pas de Deux, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 3:00 π.μ. που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το απόσπασμα Rubies από το μπαλέτο Jewels του George Balanchine. Αυτές τις ημέρες προβάλλονται το μπαλέτο Ballo della Regina σε χορογραφία George Balanchine και σε μουσική Verdi, το οποίο είναι μαγνητοσκοπημένο από 12 Μαΐου 216 και το μπαλέτο After the Rain Pas de Deux σε χορογραφία Christopher Wheeldon και σε μουσική Arvo Pärt, το οποίο είναι μαγνητοσκοπημένο από 9 Οκτωβρίου 2012.

Στο μπαλέτο Ballo Della Regina χορεύουν οι κορυφαίοι χορευτές του New York City Ballet, Megan Fairchild και Anthony Huxley. Στο After the Rain Pas de Deux χορεύει η πρώην κορυφαία χορεύτρια και σημερινή Associate Artistic Director του NYCB, Wendy Whelan και ο πρώην σολίστ και σημερινός Ballet Master, Craig Hall.

επιστροφή στην κορυφή