Menu

Όπερα της Ρώμης: Το μπαλέτο Swan Lake με κορυφαίους χορευτές του Bolshoi Ballet σε online προβολή

Η Όπερα της Ρώμης στο πλαίσιο του προγράμματος διαδικτυακών μεταδόσεων κορυφαίων παραστάσεών της, παρουσιάζει το μπαλέτο Swan Lake με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους χορευτές του Bolshoi Ballet, Anna Nikulina και Semyon Chudin στους ρόλους της Odette/Odile και του πρίγκιπα αντίστοιχα.

Το μπαλέτο Η λίμνη των Κύκνων που παρουσιάζεται online από την Όπερα της Ρώμης είναι μια παραγωγή του κλασικού μπαλέτου του P.I.Tchaikovsky με πρόλογο και τέσσερις πράξεις σε χορογραφία Benjamin Pech μετά τους Marius Petipa και Lev Ivanov. Η παράσταση είναι μαγνητοσκοπημένη από 28 Δεκεμβρίου 2018 στο Teatro Costanzi. Συμμετέχουν τα αστέρια, οι κορυφαίοι χορευτές, οι σολίστ και το corps de ballet του Μπαλέτου της Όπερας της Ρώμης.

Το μπαλέτο Swan Lake θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο επίσημο κανάλι της Όπερας της Ρώμης στο Youtube και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο διαδίκτυο. 

Πληροφορίες παράστασης

Μουσική P.I.Tchaikovsky
Μπαλέτο με πρόλογο και τέσσερις πράξεις 
Μαγνητοσκοπημένη παράσταση από 28 Δεκεμβρίου 2018 στο Teatro Costanzi
Μουσική διεύθυνση: Nir Kabaretti
Χορογραφία: Benjamin Pech μετά Marius Petipa και Lev Ivanov
Σκηνικά και κοστούμια: Aldo Buti
Φωτισμοί: Vinicio Cheli
Βοηθός χορογράφου: Patricia Ruanne
CAST
Odette / Odile: Anna Nikulina
Prince: Semyon Chudin
Benno: Giacomo Castellana
Συμμετέχει η ορχήστρα της Όπερας της Ρώμης, τα αστέρια, οι κορυφαίοι χορευτές, οι σολίστ και το corps de ballet της Όπερας της Ρώμης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή