Menu

Perm Opera Ballet: La Bayadere με τους χορευτές Maria Alexandrova, Natalia Osipova, Vladislav Lantratov σε online προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το Μπαλέτο της Όπερας του Περμ στη Ρωσία παρουσιάζει μέσω διαδικτύου το μπαλέτο Η Μπαγιαντέρα με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους χορευτές Maria Alexandrova (Bolshoi Ballet), Natalia Osipova (Royal Ballet) και Vladislav Lantratov (Bolshoi Ballet).

Το μπαλέτο La Bayadere θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 17:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο επίσημο κανάλι του Perm Opera and Ballet Theatre στο Youtube και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο διαδίκτυο.

Η Μπαγιαντέρα είναι ένα μπαλέτο τριών πράξεων και πέντε σκηνών με μουσική του Ludwig Minkus. Η παραγωγή του Perm Opera and Ballet Theatre είναι σε χορογραφία του επικεφαλής του θιάσου μπαλέτου Alexey Miroshnichenko.

Στην παράσταση συμμετέχει η ορχήστρα της Όπερας του Περμ υπό τη μουσική διεύθυνση του Artyom Abashev. Τα κοστούμια είναι της Tatiana Noginova, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Alexey Khoroshev και τα σκηνικά της Alyona Pikalova.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι διάσημοι χορευτές, Natalia Osipova στο ρόλο της Nikiya, Maria Alexandrova στο ρόλο της Gamzatti, Vladislav Lantratov στο ρόλο του Solor και το Μπαλέτο της Όπερας του Περμ.

επιστροφή στην κορυφή