Menu

Sequentia: Όταν οι χορευτές μπαλέτου συνδέονται μέσω του χορού - Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα σε online προβολή

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με χορό με πολλούς κορυφαίους χορευτές παρουσιάζει το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο μέσω social media. Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο στο facebook: Το American Ballet Theatre έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο στον τομέα της χορογραφίας. Η Sequentia ξεκίνησε με δέκα χορευτές Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο σε μια σειρά από σόλο, που συνδέονται με το έργο "Spanische Tanze" του Moritz Moszkowski που ερμηνεύτηκε από τους μουσικούς της San Francisco Ballet Orchestra. Δέκα χορευτές του New York City Ballet χόρεψαν με τη μουσική "Rubric" του Phillip Glass τον περασμένο Μάιο. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε χορευτές από το American Ballet Theatre να χορεύουν το "Les Chasseresses" του Delibes με τη συμμετοχή των Μουσικών της San Francisco Ballet Orchestra.

Στο πρόγραμμα που θα προβληθεί στην επίσημη σελίδα του San Francisco Ballet στο facebook την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας συμμετέχουν οι χορευτές του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο, Tiit Helimets, Misa Kuranaga, Cavan Conley, Jahna Frantziskonis, Deivison-Oliveira Daniel, Myles Thatcher, Yuan Yuan Tan, Diego Cruz, Dores Andre και Joshua Jack Price. Επίσης συμμετέχουν οι χορευτές του New York City Ballet, Ashley Bouder, Anthony Huxley, Emily Kikta, Harrison Ball, Tiler Peck, Taylor Stanley, Sara Mearns, Adrian Danchig-Waring, Claire Kretzschmar και Peter Walker και οι χορευτές του American Ballet Theatre Carlos Gonzalez, Courtney Shealy, Tyler Maloney, Sierra Armstrong, Gabe Stone Shayer, Lauren Bonfiglio, Patrick Frenette, Erica Lall, Blaine Hoven και Betsy McBride. Το πρόγραμμα Sequentia είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες του Mitchell Rose.

Δείτε το πρόγραμμα Sequentia την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στις 21:00 μ.μ. στη σελίδα του San Francisco Ballet στο facebook: https://www.facebook.com/sfballet/ και στο κανάλι του San Francisco Ballet στο Youtube.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή