Menu

Η Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης παρουσιάζει το έργο A Simple Dance στην Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου

Η Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης παρουσιάζει την ξεχωριστή παράσταση A Simple Dance στην Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου. Η χορογράφος Ίρις Καραγιάν δημιούργησε μια παράσταση για τους τελειόφοιτους της Σχολής που θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουλίου 2020 στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου «Σχολείον της Αθήνας - Ειρήνη Παπά» Πειραιώς 52, για δύο παραστάσεις στις 19.00 και 20.00 μ.μ.

Στο πλαίσιο αυτής της παράστασης θα προβληθούν επιλεγμένες εργασίες του Β’ έτους από το μάθημα Χορογραφίας με τη Τζένη Αργυρίου. Πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Νίκου Βελιώτη. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Λυκούργου Νεοφώτιστου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Το κοινό παρακαλείται να προσέλθει μισή ώρα νωρίτερα. Στην είσοδο το κοινό θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του για λόγους ασφαλούς ιχνηλάτησης. Κατά την διάρκεια εισόδου και εξόδου είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας.
 
Φωτογραφία: nationalschoolofdance instagram/ Ανδρέας Σιμόπουλος
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες από την σχετική ανάρτηση για την παράσταση στον επίσημο λογαριασμό της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης στο instagram.

Πολυμέσα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“A SIMPLE DANCE” Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης παρουσιάζει το έργο “A SIMPLE DANCE” μια ξεχωριστή performance για τους τελειόφοιτους της Σχολής. Η χορογράφος Ίρις Καραγιάν δημιούργησε μια performance για τους τελειόφοιτους της Σχολής, που θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουλίου στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου «Σχολείον της Αθήνας - Ειρήνη Παπά» Πειραιώς 52, για δύο παραστάσεις στις 19.00 και 20.00. Πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Νίκου Βελιώτη. Στο πλαίσιο αυτής της performance θα προβληθούν επιλεγμένες εργασίες του Β’ έτους από το μάθημα Χορογραφίας με τη Τζένη Αργυρίου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Λυκούργου Νεοφώτιστου. Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου, τον Δημήτρη Λιγνάδη Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου καθώς και την Σχολή του Εθνικού Θεάτρου για την παραχώρηση του χώρου «Σχολείον» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ανδρέας Σιμόπουλος Η Είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλείσθε να προσέλθετε μισή ώρα νωρίτερα. Στην είσοδο θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για λόγους ασφαλούς ιχνηλάτησης. Κατά την διάρκεια εισόδου και εξόδου είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας! #NationalSchoolofDance #ksot #ASimple Dance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη National School of Dance(KSOT) (@nationalschoolofdance) στις

επιστροφή στην κορυφή