Menu

Η διάσημη μπαλαρίνα Isabella Boylston αποκαλύπτει ότι τρώει ζυμαρικά και πίτσα τις ημέρες των παραστάσεων

Η Isabella Boylston (Ιζαμπέλλα Μπόιλστον), κορυφαία χορεύτρια του American Ballet Theatre, αποκαλύπτει στο περιοδικό Women's Health τα μυστικά της διατροφής της. Η Isabella Boylston ξεκίνησε να χορεύει από τριών ετών. Το 2014 έγινε κορυφαία χορεύτρια του American Ballet Theatre (ABT) και έκτοτε πρωταγωνιστεί σε πολλές παραγωγές του διάσημου θιάσου μπαλέτου σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε χορεύοντας στο ρόλο της Jennifer Lawrence στην ταινία Red Sparrow (Κόκκινο σπουργίτι).

Τώρα ως επιτυχημένη μπαλαρίνα, η Isabella Boylston είναι καλλιτέχνης και ταυτόχρονα αθλήτρια λόγω των απαιτήσεων μιας επαγγελματικής καριέρας στο μπαλέτο. Κατά συνέπεια διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα όπως οι αθλητές. Όταν δεν κάνει πρόβες ή βρίσκεται στη σκηνή εντυπωσιάζοντας το κοινό με το ταλέντο της, απολαμβάνει το φαγητό. Όπως αποκαλύπτει η ίδια στο περιοδικό Women's Health, το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις της. "Οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν ακούνε ότι οι μπαλαρίνες τρώνε συχνά ζυμαρικά, αλλά ασκούμαι τόσο πολύ. Κατά τη διάρκεια μιας σεζόν χορού κάνω πρόβες έως και εννέα ώρες την ημέρα και είναι απαραίτητο να έχω ενέργεια", τονίζει χαρακτηριστικά η γνωστή μπαλαρίνα.

Η Isabella Boylston αναφέρει ότι στόχος της είναι να ακολουθεί να ισορροπημένη διατροφή με λαχανικά, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, όμως ουσιαστικά τρώει ότι επιθυμεί για να έχει ενέργεια στις παραστάσεις της. Δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή της.

Πρωινό γεύμα

Η Isabella Boylston ξεκινάει την ημέρα της με ένα πλούσιο πρωινό για να έχει ενέργεια για τα μαθήματα χορού. Όπως αναφέρει συνήθως τρώει ένα σάντουιτς με αυγό και τυρί ή ένα σάντουιτς με μπέικον, αυγό και τυρί. Ο καφές είναι επίσης απαραίτητος για το πρωινό της. Το καλοκαίρι αποκαλύπτει πως προτιμά παγωμένο καφέ με κρέμα καρύδας.

Πρωινό σνακ

Δεν θα χρειαστεί να περάσει πολύ ώρα για να πεινάσει ξανά, γ' αυτό η Isabella Boylston προτιμά μετά το πρωινό μάθημα μπαλέτου να τρώει για σνακ συνήθως μια μικρή σαλάτα με τόνο ή μια σαλάτα κοτόπουλου για την πρωτεΐνη.

Μεσημεριανό 

Το μεσημέρι, η διάσημη μπαλαρίνα προτιμά να απολαμβάνει το γεύμα της σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται απέναντι από το Lincoln Center. Όπως αποκαλύπτει, μαζί με τον καλό της φίλο και χορευτή του American Ballet Theatre, James Whiteside τρώνε ζυμαρικά και πίτσα πριν από τις παραστάσεις. Συμπληρώνει πως προτιμά τα πιάτα σπαγγέτι pomodoro ή Penne alla vodka που είναι τα αγαπημένα της, ενώ για πίτσα διαλέγει συνήθως μια απλή μαργαρίτα με μανιτάρια.

Η Isabella τρώει συνήθως το "γεύμα της ημέρας" γύρω στις 3:00 ή 3:30 μ.μ., οπότε έχει πέντε ώρες να χωνέψει πριν βγει στη σκηνή.

Σνακ

Τις βραδιές των παραστάσεων, η Isabella τρώει μια μπανάνα στο διάλειμμα. Επίσης καταναλώνει ένα μείγμα ηλεκτρολυτών που διαθέτουν οι φυσιοθεραπευτές της ABT για να παραμείνει ενυδατωμένη καθ 'όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Δείπνο

Μετά τις παραστάσεις, η Isabella Boylston απολαμβάνει ένα γεύμα έξω. "Μετά από τις παραστάσεις, συνήθως βγαίνω για δείπνο με φίλους και συγγενείς", λέει η ίδια. Όταν πεινάσει παραγγέλνει ότι προτιμά όπως ένα cheeseburger, steak frites ή ζυμαρικά συνοδεύοντας το γεύμα της με ένα ποτήρι κρασί. Όταν βρίσκεται στο σπίτι της, το βραδινό της γεύμα έχει ευρωπαϊκή μορφή. Προτιμάει τυρί με λίγο κρασί. 

Επιδόρπιο

Η Isabella Boylston δεν τρώει πολλά γλυκά γιατί δεν είναι φίλος της ζάχαρης. Όπως τονίζει προτιμά να τρώει τηγανιτές πατάτες παρά κέικ ή κάτι γλυκό.

Πηγή: womenshealthmag.com

επιστροφή στην κορυφή