Menu

Teatro Colón: Το μπαλέτο Κουρσάρος με κορυφαίους χορευτές σε online προβολή

Το Teatro Colón του Μπουένος Άιρες παρουσιάζει online το κλασικό μπαλέτο "Ο Κουρσάρος". Το μπαλέτο είναι μια παραγωγή της Paloma Herrera, πρώην κορυφαίας χορεύτριας του American Ballet Theatre και σημερινής καλλιτεχνικής διευθύντριας του Μπαλέτου του Teatro Colón, σε χορογραφία της Anne-Marie Holmes και σε νέα χορογραφία από τους κορυφαίους Julio Bocca και Lorena Fernández. Η μουσική είναι των Adolphe Adam, Cesare Pugni, Leo Delibes και Riccardo Drigo.

Το μπαλέτο Ο Κουρσάρος από το Teatro Colón παρουσιάζεται online από την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Teatro Colón (facebook, instagram και Youtube), αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του www.teatrocolon.org.ar/en-vivo. Στην παράσταση που προβάλλεται online πρωταγωνιστούν οι χορευτές Nadia Muzyca, Federico Fernández και Jiva Velázquez.

Η παράσταση είναι μαγνητοσκοπημένη από τις 15 Απριλίου 2018 και συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μπουένος Άιρες υπό τη μουσική διεύθυνση της Tara Simoncic.

Δείτε παρακάτω το video της παράστασης από το κανάλι του Teatro Colón στο Youtube.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή