Menu

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφιών αφιερωμένη στο θρυλικό George Balanchine στη Μόσχα

  • Κατηγορία Νέα

Το Θεατρικό Μουσείο Bakhrushina του A.A.Bakhrushin State Central Theatre Museum στη Μόσχα φιλοξενεί μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφιών προς τιμήν του θρυλικού χορογράφου George Balanchine που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο χώρο του Μπαλέτου.

Συγκεκριμένα η έκθεση φωτογραφιών με όνομα «George Balanchine: Αγγίζοντας την αιωνιότητα. Το New York City Ballet σε φωτογραφίες από τον Paul Kolnik» άνοιξε στις 3 Ιουλίου και θα συνεχίσει να είναι ανοικτή στο κοινό μέχρι τις 3 Αυγούστου 2014.

Ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος Paul Kolnik φωτογραφίζει το New York City Ballet για πάνω από 40 χρόνια: τις πρόβες, τα μαθήματα, τις παραστάσεις, την καθημερινή δραστηριότητα του διάσημου θιάσου. Από τη συλλογή αυτή του Paul Kolnik 103 έργα συνδεδεμένα με το έργο του Balanchine έχουν επιλεγεί να περιληφθούν στην έκθεση φωτογραφιών στο Θεατρικό Μουσείο της Μόσχας. Σύμφωνα με τους κριτικούς, ο Kolnik μέσα από τις φωτογραφίες του καταφέρνει να μεταδίδει την υπέροχη ατμόσφαιρα του χορού.

Ο Paul Kolnik ταξίδεψε στη Ρωσία προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης. Μετά την έκθεση όλες οι φωτογραφίες του Αμερικανού φωτογράφου θα δοθούν ως δωρεά στο μουσείο.


Διαβάστε επίσης:

George Balanchine: Ο κορυφαίος χορογράφος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του μπαλέτου

Επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου της Μόσχας:

http://www.gctm.ru/

Επίσης ιστοσελίδα του φωτογράφου Paul Kolnik:

http://paulkolnik.photoshelter.com/

 

Πηγή πληροφοριών: ria.ru

Πηγή εικόνας: gctm.ru

επιστροφή στην κορυφή