Menu

Ο κορυφαίος χορευτής Sergei Polunin χορεύει το τραγούδι φαινόμενο

Το διάσημο τραγούδι «Τake Me to Church» του Hozier παρουσιάστηκε πρόσφατα σκηνοθετημένο από τον David LaChapelle με πρωταγωνιστή τον διάσημο χορευτή Sergei Polunin. Το βίντεο με το αστέρι του μπαλέτου να χορεύει το τραγούδι φαινόμενο κατάφερε να σημειώσει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια εβδομάδα από την ημέρα δημοσίευσης του στο διαδίκτυο.

Ο Sergei Polunin γεννήθηκε το 1989 στην Ουκρανία και το 2010 έγινε ο νεότερος στην ιστορία του Royal Ballet κορυφαίος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με το Royal Ballet, τον Ιανουάριο του 2012 άφησε έκπληκτο τον κόσμο του μπαλέτου με την απόφαση του να αποχωρήσει από το Βασιλικό Μπαλέτο. Μετά από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του ίδιου έτους έγινε κορυφαίος χορευτής του Μπαλέτου του Θεάτρου Stanislavsky (Stanislavsky Music Theatre) με το οποίο συνεχίζει να χορεύει μέχρι σήμερα. Ο Sergei Polunin έχει κερδίσει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις. Ξεχωρίζει για το ταλέντο και την τεχνική του αρτιότητα. Συμμετείχε σε διάφορες παραγωγές, βίντεοκλιπ, καμπάνιες μόδας και φωτογραφίσεις.

Το video με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Sergei Polunin να χορεύει το «Τake Me to Church» του Hozier θεωρείται από πολλούς ότι είναι η ιδανική εικόνα για το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης:

Sergei Polunin: «Ένας υπέροχος χορευτής με ατσάλινη τεχνική»

 

Πηγή πληροφοριών: themoscowtimes.com

 

Δείτε το εντυπωσιακό video

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή