Menu

Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου: Κορυφαία Μπαλέτα σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook

Το Μπαλέτο της Αυστραλίας, το Μπαλέτο Μπολσόι, το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, το Εθνικό Μπαλέτο του Καναδά και το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο συνεχίζουν το επιτυχημένο πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων διάρκειας 20 ωρών στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Μπαλέτου.

Φέτος οι ζωντανές μεταδόσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου μέσω Facebook. To κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όσα γίνονται στα παρασκήνια Μεγάλων Θεάτρων του κόσμου καθώς και τα μαθήματα και τις πρόβες των χορευτών. Επίσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα προβληθούν μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις των: Μπαλέτο του Μόντε Κάρλο, Μπαλέτο του Μπέρμιγχαμ, Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας, Μπαλέτο του Χονγκ Κονγκ, Μπαλέτο του Χιούστον, Μπαλέτο του Μαϊάμι, Northern Ballet, Pacific Northwest Ballet, Queensland Ballet, Μπαλέτο της Σκωτίας και Μπαλέτο της Δυτικής Αυστραλίας.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου σημείωσε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια με πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές. Φέτος η ζωντανή μετάδοση γίνεται μέσω Facebook με στόχο να προσελκύσει ευρύτερο κοινό. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να διατυπώσουν τα σχόλια τους και να δημοσιεύσουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο τους με hashtag #WorldBalletDay και #mydanceshoes στο διαδίκτυο.

Σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου

Η Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου (World Ballet Day) ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2014. Η ζωντανή μετάδοση συγκέντρωσε 502.823 προβολές από λάτρεις του χορού σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 27 λεπτά. Η ζωντανή μετάδοση 20 ωρών στο Youtube απέσπασε πολλές θετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα.

Φέτος οι ζωντανές μεταδόσεις από τα Australian Ballet, Bolshoi Ballet, Royal Ballet, National Ballet of Canada και San Francisco Ballet θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μέσω Facebook.

Πηγή πληροφοριών: broadwayworld.com

Δείτε το trailer:

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή