Menu

Η προετοιμασία του American Ballet Theatre για τη Φθινοπωρινή Σεζόν 2018

Το American Ballet Theatre, ο διάσημος θίασος με έδρα τη Νέα Υόρκη, προετοιμάζεται για την φθινοπωρινή σεζόν παραστάσεων 2018 που είναι προγραμματισμένη για 17-28 Οκτωβρίου στο Lincoln Center. Έτσι παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό video με τους κορυφαίους χορευτές του σε μια όμορφη στέγη στη Νέα Υόρκη.

Σε σκηνοθεσία από τον χορογράφο και χορευτή Ezra Hurwitz, το video παρουσιάζει τα αστέρια του American Ballet Theatre μεταξύ των οποίων Misty Copeland, Isabella Boylston, Hee Seo, Calvin Royal III και Catherine Hurlin, που χορεύουν με φόντο τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Η ομορφιά της κίνησης και του χορού σε ένα μοντέρνο σκηνικό με κορυφαίους χορευτές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη Νέα Υόρκη.

Η σεζόν θα περιλαμβάνει έργα από τους Michelle Dorrance και Jessica Lang σε Παγκόσμια Πρεμιέρα, καθώς και επετειακές παραστάσεις του έργου Fancy Free των Jerome Robbins και Leonard Bernstein και πολλές άλλες κορυφαίες παραστάσεις.

Κάθε φθινόπωρο το American Ballet Theatre παρουσιάζει σπουδαίες παραστάσεις στο Θέατρο David H. Koch για δύο εβδομάδες πολλά έργα του ρεπερτορίου μπαλέτου με κλασσική χορογραφία και πρωτοποριακές παγκόσμιες πρεμιέρες με διάσημους χορευτές. Η φετινή σεζόν χορού ξεκινά με την παράσταση Gala που θα γιορτάσει το ABT Women's Movement όπου θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα από τη χορεύτρια και χορογράφο Michelle Dorrance, το έργο Le Jeune χορογραφημένο από την Lauren Lovette με το ABT Studio Company και το έργο της Twyla Tharp, In the Upper Room.

Δείτε παρακάτω το video

Με πληροφορίες από: dancespirit.com, abt.org

 

 

Πολυμέσα

Stories to climb, stories to tell, stories to create ✨ FULL FILM on YouTube! #ABTFall18 | October 17-28 | 2 World Premieres www.abt.org Film by @ezrahurwitz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη American Ballet Theatre (@abtofficial) στις

επιστροφή στην κορυφή