Menu

The Stuttgart Ballet: Το μπαλέτο Mayerling του Kenneth MacMillan σε video on demand στις 11 Απριλίου

Το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης στη Γερμανία συνεχίζει το πρόγραμμα διαδικτυακών μεταδόσεων παραστάσεων του, με το μπαλέτο Mayerling σε χορογραφία Kenneth MacMillan. Το μπαλέτο Mayerling έκανε πρεμιέρα στην Όπερα του Κρατικού Θεάτρου της Στουτγκάρδης. Η νέα παραγωγή του διάσημου σχεδιαστή Jürgen Rose θα παρουσιαστεί μέσω live streaming το Σάββατο 11 Απριλίου στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και το video θα είναι διαθέσιμο για 24 ώρες.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές Friedemann Vogel, Elisa Badenes, Alicia Amatriain, Miriam Kacerova, Anna Osadcenko, Diana Ionescu, αλλά και θρυλικοί χορευτές του Μπαλέτου της Στουτγκάρδης, Marcia Haydée και Egon Madsen. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μπαλέτου της Στουτγκάρδης, Tamas Detrich, ευχαριστεί την Deborah, Lady MacMillan, τον Jürgen Rose, τους χορευτές του Μπαλέτου της Στουτγκάρδης, την Ορχήστρα της Όπερας της Στουτγκάρδης και όσους συμμετέχουν στην παράσταση.

Πληροφορίες παράστασης

Mayerling
Χορογραφία: Sir Kenneth MacMillan
Μουσική: Franz Liszt
Ενορχήστρωση: John Lanchbery
Λιμπρέτο: Gillian Freeman
Σκηνικά, κοστούμια και φωτισμοί: Jürgen Rose
Πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου 1978, Royal Ballet
Πρεμιέρα νέας παραγωγής: 18 Μαΐου 2019, Stuttgarter Ballett
Μουσική Διεύθυνση: Mikhail Agrest / Wolfgang Heinz
Staatsorchester Stuttgart

Παρακολουθήστε το μπαλέτο Mayerling με το Stuttgart Ballet από το Σάββατο 11 Απριλίου στις 19:00 μ.μ. έως την Κυριακή 12 Απριλίου στις 19:00 μ.μ. στην επίσημη ιστοσελίδα του διάσημου θιάσου μπαλέτου (https://www.stuttgart-ballet.de/) και στο κανάλι του στο Youtube.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για την παράσταση από τη σελίδα του The Stuttgart Ballet στο facebook.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή