Menu

Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης: Τα μπαλέτα Verklungene Feste/Josephs Legende σε online προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης παρουσιάζει μέσα από την online πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας της Κρατικής Όπερας της Βιέννης (staatsoperlive.com) τα έργα Verklungene Feste και Josephs Legende σε χορογραφία John Neumeier. Το έργο Legend of Joseph αποτελεί μία τις πιο συναρπαστικές συνθέσεις μπαλέτου στην μουσική ιστορία που επέστρεψε στο ρεπερτόριο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης το 2015. Το 1977 ο John Neumeier δημιούργησε τη δική του χορογραφία για το έργο, η οποία αναθεωρήθηκε το 2008 για το Μπαλέτο του Αμβούργου και συνδέεται αρκετά με το Βιεννέζικο Μπαλέτο. Επίσης το έργο Verklungene Feste με τη μουσική του Richard Strauss, ολοκληρώνει το πρόγραμμα της παράστασης και πρόκειται για ένα έργο αφιερωμένο στον μεγάλο συνθέτη.

Τα έργα Verklungene Feste και Josephs Legende με το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης θα ξεκινήσει να προβάλλεται διαδικτυακά από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 18:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο διαδίκτυο. Τα έργα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην online πλατφόρμα staatsoperlive.com κάνοντας δωρεάν εγγραφή και να απολαύσετε κάθε εβδομάδα και άλλες κορυφαίες παραστάσεις της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. 

Μουσική διεύθυνση: Mikko Franck

Χορογραφία και Σκηνοθεσία: John Neumeier

Κοστούμια: Albert Kriemler

Συμμετέχουν οι χορευτές: Vladimir Shishov, Irina Tsymbal, Mihail Sosnovschi, Kiyoka Hashimoto, Masayu Kimoto, Eszter Ledán, Robert Gabdullin, Denys Cherevychko, Kirill Kourlaev, Rebecca Horner, Roman Lazik, Maria Yakovleva

Η παράσταση που μεταδίδεται online είναι μαγνητοσκοπημένη από 14 Φεβρουαρίου 2015 και θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Παρακολουθήστε τα έργα Verklungene Feste και Legend of Joseph με το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης στο: https://www.staatsoperlive.com/event/0/0c0fb63f-8bfd-4620-9af7-38f1f9737622/watch

Φωτογραφία: wiener-staatsoper.at

επιστροφή στην κορυφή