Menu

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από το έργο «American Ballet Theatre: A History»

Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ιστορία των 75 ετών που συμπληρώνει το κορυφαίο American Ballet Theatre θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα στις 15 Μαΐου και πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από το εντυπωσιακό έργο στο διαδίκτυο.

Ο σκηνοθέτης Ric Burns  (Ρικ Μπερνς) παρουσιάζει εικόνες από τα παρασκήνια στο χορό σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για το American Ballet Theatre και τα 75 χρόνια της ιστορίας του. Διάσημοι κορυφαίοι χορευτές του θιάσου όπως η Misty Copeland και ο Marcelo Gomes συμμετέχουν στην εντυπωσιακή ταινία.

Οι πρόβες και οι παραστάσεις σε συνδυασμό με σκηνές σε αργή κίνηση μαγνητοσκοπήθηκαν σε 2.500 καρέ ανά δευτερόλεπτο συνθέτοντας μια αξιόλογη ταινία για την ιστορία του κορυφαίου θιάσου μπαλέτου της Αμερικής αποσπάσματα της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Το έργο έχει τίτλο «American Masters - American Ballet Theatre: Μια Ιστορία» και περιλαμβάνει σπάνια στιγμιότυπα με προσωπικότητες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χορό όπως οι: Jerome Robbins, George Balanchine,  Agnes de Mille, Twyla Tharp και Mikhail Baryshnikov.

Παρακολουθήστε παρακάτω το αποκλειστικό video με αποσπάσματα από την εντυπωσιακή ταινία για την επέτειο 75 ετών του American Ballet Theatre

 

Πηγή πληροφοριών: blogs.wsj.com

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή